Konut Maketi

Konut maketleri hayalinizi canlandırıyor

Konut Maketi ihtiyacı  geçmişle kıyasladığımızda yapı sektörünün değişmesine paralel olarak pazarlama sektörü de aynı hızda değiştiği için artıyor. Pazarlama artık babadan kalma usüllerle yapılmıyor. Yapılsa da bu müşterinin kafasında bir fikir oluşturmuyor. Buyurun filmi geriye alalım eskiden mücahit su basmanını yapmak, birinci kat, ikinci kat biraz çıkmaya başlayacak ve sizi kuru inşaatı gezdirecek ve bu oda şu oda, burası banyo, şurası salon diyecek sizde kafanızda canlandıracaksınız da ev alacaksınız. Şimdi ki usuller düşünüldüğünde gerçekten iyi bir hayal gücü zorlaması geliyor insana.
Şimdi neredeyse en ince noktasını konut maketleri aracılığıyla görüyorsunuz. İsterseniz maketi şantiyenizde daha temeli atmadan tanıtın. Konut maketi üzerinden daireleri satın isterseniz şehir şehir dolaştırın. Teknoloji kolaylığı da beraberinde getiriyor.

Konut Maketi

Ankara maketleri denince malum 333maket.com bu sektörde en önemli isim sadece Ankara mı tüm Türkiye ve yurt dışı işleriyle bugün Almanya, Fransa, Belçika, Dubai konut maketlerini biz de yaptırıyor. Yarım asırlık tecrübemizle baraj maketinden, konut maketine, endüstriyel maketten savunma sanayi maketlerine bu piyasanın en önemli aktörüyüz. Çünkü maket bizde usta çırak ilişkisiyle aktarılır ve her usta üzerine bir şey koyar.

Konut Maketi Ankara

Konut maketi size ne gibi katkılar sunar? Bunu aslında hangi tarafta durduğunuza bağlı olarak sormamız daha doğru olur. Satıcı iseniz konutunuzu en iyi şekilde pazarlamanıza alıcı iseniz alçağınız daireyi bilerek, görerek ve sonrasında varsa eksik hak iddia ederek almanıza vesile olur. Ama konut maketi bir satıcı için vazgeçilmezdir, eski usul marketing stratejileri çöpe atılalı bir on yıl kadar oldu. Eski yöntemlerle devam eden satıcılarda yavaş yavaş sektörden kopmaya başladı.

Maket Ev

Şimdi öylesine güzel projeler sunuluyor ki bu projeleri üç boyutlu anlatamadığınız takdirde bunu satmanız da mümkün olmuyor. Konut maketi işte bu yüzden önemli. Maket bir satıcının eserinin ele avuca alınmasıdır. Sektör için çok kıymetli olan bu pazarlama yöntemini en iyi bilenlerle de çalışmak çok önemli. Çünkü projenin birebir yansıtılması en az inşa kadar önemlidir. Siz şu an doğru yerdesiniz emin ellerdesiniz. Yıllarında tecrübesi 333maket sizlere en iyiyi vaat ediyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimari Maket Yapımı

Savaş Uçağı Maketleri 3 Boyutlu

Prototip Modeller